Лицензирани груминг курсове

“АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, ЕИК: 204928742, с управител Стилиян Кърджилов, адрес ул. “Евлоги Георгиев” № 39А, гр. Варна, създадена 2018г. Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

НАПОО е единствената институция в България, предоставяща лицензия на фирмите за професионално обучение.

Внимание! Налична е институционална интегрираща информационна система за проверяване на данни. Легитимността на центъра може да бъде проверена в НАПОО на следните телефони +359 2 970 66 55 или чрез проверка в регистрите на НАПОО http://www.navet.government.bg/.


Ние провеждаме курсове за груминг – професия Кинолог, специалност “Фризьор на кучета”. Центърът провежда курвое за цяла професия Кинолог, както и модулни обучения от специалност “Фризьор на кучета”.


Курсистите придобиват различни знания и умения за работа. Учебната база за груминг курсове осигурява оборудване и материали, които се използват в процеса на обучение. и са за професионална употреба, съобразени с тенденциите в отделните професии и специалности.

Преподавателският екип, който се грижи за обучението на курсистите, притежава правоспособност за преподаване по указаните професии, съответстващи на изискванията за лектори/инструктори, както е регламентирано в законодателството на Република България, и разполага с обширен практически и преподавателски опит в сферата на съответните професии. Всеки един професионалист грумър, може да бъде преподавател по груминг ако отговаря на определени изисквания.


Организация и условия на обученията

Обучението се основава изцяло на съвременно учебно съдържание – темите се актуализират непрекъснато, представяйки най-новите тенденции в бранша. Нашите преподаватели са професионалисти със значителен опит в практиката, отговарящи на високите изисквания за обучители;

Опитът, който нашият екип има, е ГАРАНЦИЯ за Вашия успех. Обученията, които предлагаме, са съобразени с Националните изисквания в сферата на образованието. След придобиване на професионална квалификация, Вие получавате подготовка за работа както в страната, така и в чужбина. Благодарение на нашите преподаватели, нашите възпитаници активно работят в бизнес средата днес.

Качествената подготовка по време на обучението е гаранция за успешна кариера като грумър, лично професионално развитие на завършилите с бизнес насоки и обучение от наши специалисти в различни области – мениджмънт, маркетинг и други, съобразени със законодателството на Република България.

„АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ“ ЕООД – лицензия: