Станете Груминг преподавател
Обща информация

Имате ли опит в груминга и желание да споделите знанията си с други професионалисти? Българската Груминг Академия Ви предлага уникална възможност да разширите своя бизнес, като станете част от нашата мрежа от преподаватели. Ние работим с най-добрите груминг салони и специалисти, за да предоставим качествено обучение по специалност “Фризьор на кучета”.

Да бъдете преподавател по груминг предоставя не само възможност за допълнителен доход, но и шанс да развивате своя собствен бизнес. Ние ценим вашата експертиза и ангажимент към работата, която вършите. Работата като преподавател в Груминг Академията ви позволява да споделяте знанията си с бъдещите грумъри, докато продължавате да работите с вашите собствени клиенти. Така може да развивате своя бизнес, без да ви се налага да ангажирате цялото си време.

Груминг Академията предлага пълна подкрепа и ресурси на своите преподаватели грумъри, за да ви помогне да предоставите най-доброто обучение на курсистите ни. Станете част от нашата образователна общност и помогнете на следващото поколение грумъри да се развиват и успешно да учат професията.

Ако това звучи като предизвикателство, с което бихте искали да се справите, свържете се с нас и се присъединете към нашата Груминг Академия. Разкрийте своят потенциал и помогнете на другите да направят същото. Благодарим ви за вашия интерес и надяваме се да работим заедно в бъдеще.

Ако желаете повече информация относно груминг курсовете може да разгледате нашите предложения.

Попълнете Анкета за преподавател и ще се свържем с вас

“Грумингът е моят свят, животните са моя страст. Станете преподавател по груминг и превърнете своя опит в знание за другите!”

Търсим да присъедим към екипа ни преподаватели от цялата страна

Ако сте страстен грумър и искате да споделите своите знания чрез обучителни курсове по груминг във вашия салон, независимо ов кой град се намирате в страната, ние сме тук, за да подкрепим вашето желание. Да сътрудничим заедно и да развиваме уменията и професионализма в областта на груминга!

Предмет на съвместната дейност ще бъде:
  • Организиране и провеждане на обучение за придобиване на професионална квалификация в професия Кинолог, специалност Фризьор на кучета
  • Преподавателят ще води занятията в собствена база, която отговаря на изискванията описани в Държавно образователно изискване за придобиване на квалификация за съответната професия.
  • Груминг салонът трябва да бъде в съответствие с изискванията на действащите нормативни актове.
Мечтаете да станете преподавател на зараждащия се талант и да го въведете в света на груминга?
Искате да споделяте своите знания за своята професия
Можете да вдъхновявате тези, които мечтаят да тръгнат по вашите стъпки.
Умеете да предавате основните знания и умения на бъдещите грумъри.
Какво предлагаме ние?
  1. РЕКЛАМА на обученията и вашият бизнес.
  • Профилиране и онлайн видимост :Изграждане на профил на всеки преподавател в сайта: https://grooming-academy.com/
  • Създаване на профил в сайта https://grooming-specialist.com/, както на нашите преподаватели, така и на завършилите курсисти, които имат открит груминг салон. Платформата е проект на Българската Груминг Академия. С вашия профил ще можете да достигнете до нови клиенти, да популяризирате уменията си, да подобрите видимостта си в Google и да изградите нови професионални контакти.
  • Ежемесечна платена реклама в Google и Facebook.

2. Насочване на Курсисти. – обяснение за условията на курса, изпращане на информация , координация

3. Цялостна административна дейност и отчитане към НАПОО и Издаване на Документ за завършен курс.

  • Координация и комуникация: Ние се грижим за всички аспекти на координацията с курсистите – от записване и плащане на капаро до предоставяне на информация и решаване на казуси.
  • Образователни ресурси: Всеки един курсист получава достъп до платформа за дистанционно обучение , за теоретичната подготовка – https://online.grooming-academy.com – Ние като обучителен център имаме подготвена и качена теория за курса. Ако преподавателя има своя теория, създаваме негов профил с ограничен достъп само на неговите курсисти до нея
  • Изготвяне на текущата документация към НАПОО: Ние се грижим за изготвянето на всички необходими документи, свързани с обучителния процес, за да гарантираме, че те отговарят на стандартите и изискванията на Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО).
  • Електронно отчитане към НАПОО: Осигуряваме електронно подаване и отчитане на документацията, което улеснява и ускорява процеса на взаимодействие с НАПОО, като същевременно гарантира точност и съответствие с всички регулаторни изисквания.
  • Юридическа обезпеченост и консултиране – Договорите с курсистите са изготвени от юристи, което осигурява максимална прозрачност и защита на интересите както на курсистите, така и на Академията. Консултации до специфични казуси, свързани с обучителния процес и взаимоотношенията с курсистите. С тези мерки гарантираме, че всички правни аспекти на нашите курсове са напълно защитени, което допринася за спокойствието и сигурността на нашите партньори и курсисти.
Какви са ползите за вас?

Българска груминг Академия Ви предоставя чудесна възможност да използвате капацитета, натрупаните знания и практически опит във Вашия салон.
Извършването на обучения е една допълнителна авторитетна дейност, която би могла да допълни освен списъка с услугите, които се предоставят в салона, така и професионалното израстване на Вас и Вашите служители.
Обученията могат да допринесат за разширяване на дейността на Вашата компания и за обмяна на нови и свежи идеи, които да спомогнат за развитието Ви.

Почасова заетост

Допълнителен доход;
Съчетаване на работата ви с клиенти и обучения;
Цялостна концепция за вашето развитие като преподавател;
Постоянна подкрепа от екипа на Българска Груминг Академия в процеса на обучение, за да придобиете увереност като преподавател
Възможност да развиете своите услуги;
Реклама и промотиране на вас и вашият салон в интернет канали: Facebook, Google и партньоски сайтове
Конкурентно предимство във Вашият град.

НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕ ПАРТНЬОРСТВО И СЪДЕЙСТВИЕ В ТРИ НАПРАВЛЕНИЯ:

  1. РЕКЛАМА на обученията и Вашия бизнес.
  2. Насочване и записване на курсисти.
  3. Издаване на документ за завършен курс
  4. Цялостна административна дейност и отчитане към НАПОО.
Попълнете Анкета за преподавател и ще се свържем с вас
преподаване на груминг
ИЗИСКВАНИЯ за преподавател по груминг:

Изискванията са описани в НАРЕДБА № 9 ОТ 23 МАЙ 2022 Г. ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА
КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯТА “КИНОЛОГ” , специалност “Фризьор на кучета”

Моля, имайте в предвид, че ако не отговаряте на някое от изброените изисквания, не е възможно да бъдете преподавател към нас. 

Желаещите да провеждат лицензирани груминг курсове и да бъдат преподаватели в Професионално направление Фризьорски и козметични услуги трябва да подготвят следните документи:

  1. Документ за образование /средно или висше/;
  2. За да бъдете преподавател по Груминг има следните зисквания:
  3. Право да преподават по теория на професията „Кинолог” имат лица с образователно-квалификационна степен „бакалавър”, „магистър” по специалности от професионално направление „Ветеринарна медицина”.

    По учебен предмет или модул от професионалната подготовка могат да преподават лица със завършено висше образование по съответната специалност.

    По учебен предмет или модул от професионалната подготовка, за който няма съответно професионално направление в Класификатора на областите на висше образование и професионалните направления могат да преподават лица без висше образование и без професионална квалификация “учител”, ако са придобили степен на професионална квалификация професията “Кинолог”, специалност “Фризьор на кучета”, втора степен.

    За практическото обучение обучаващите трябва да притежават минимум 5 години доказан професионален опит.

  4. Данни за Фирма, с която се сключва договор за Съвместна дейност;
  5. Груминг салон /къде ще провеждат обученията/ – снимки на помещението, в което ще се провежда обучението – по практика и по теория и  описание на салона /къде  се  намира – партер, етаж, адрес,  наименование, брой работни места и др.
  6. Доказуем трудов стаж в професията, в която искат да обучават;
  7.  Преподавателският опит НЕ е задължителен

ВАЖНО! Не трябва да работите с друг Център запрофесионално обучение!

Попълнете Анкета за преподавател и ще се свържем с вас

Благодаря, че прочетохте цялата информация до тук.

Ако има възникнали въпроси
не се колебайде да се свържете с коодинатор партньорства
Галя Кърджилова на:

Оставаме на разположение за различни предложения и
дискуции относно написаното по-горе.

Ще се радваме да стенете част от Груминг Академия

Поздрави,

Екипа на Груминг Академия

Ако имате интерес моля попълнете нашата онлайн Анкета за желаещ преподавател по груминг и ние ще се свържем с вас.

Попълнете Анкета за преподавател и ще се свържем с вас
преподаване на груминг